Web penetrationstest

“Kvalitet er ikke en handling, det er en vane.” — Aristoteles

De senere år har vi set rigtig mange læk, som stammer fra, at et website ikke har været beskyttet tilstrækkeligt. Dem, vi typisk hører om i pressen, er de helt store læk som:

  • LinkedIn – 117 millioner brugernavne og passwords
  • Twitter – 32 millioner brugernavne og passwords
  • EBay – 125 millioner brugernavne og passwords

Men hver evig eneste dag får virksomheder stjålet sensitiv information – og oftest finder de aldrig ud af det.

Mangel på penetrationstest betyder, at mange virksomheder mister data, fortrolige oplysninger, midlertidig lukning af funktioner, og dette kan betyde tab af konkurrencedygtighed, økonomiske tab, driftsforstyrrelser og imagetab for blot at nævne nogle af områderne.

Desværre oplever vi mange virksomheder, der har rigtig meget fokus på perimeter og end-point sikkerhed. At sikre sine systemer er derfor for mange virksomheder et lidt overset sikkerhedsaspekt, hvilket kan være katastrofalt, fordi virksomhedernes kritiske data er placeret i systemer, hvor it-sikkerheden burde være den højeste.

Metodevalg

Man skelner overordnet mellem tre typer af penetrationstest:

Oftest anbefaler vi, at det er en kombination af både black/Grey/white-box, da det vil give den mest grundige test.

Nedenfor er der en kort beskrivelse af vores procesbeskrivelse og metode:

En penetrationstest kan variere i omfang, og dybest set kan man blive ved med at teste. Derfor foretager vi altid en dialog med dig som kunde for at definere opgavens omfang. Typisk vil en penetrationstest af en stand-alone applikation spænde mellem 30-60 timer afhængig af kompleksitet. Såfremt det er større systemer, kan der blive tale om et længere forløb.

Hos GlobalSequr har vi nogle af markedets bedste penetrationstestere, som besidder akkrediteringer fra blandt andet NATO, store globale banker og enterprise-virksomheder. Dermed sikrer vi en høj og ensartet kvalitet.

Med en penetrationstest fra GlobalSequr nedbringer din virksomhed jeres eksponeringsflade i forhold til IT-kriminalitet markant og kan fokusere på jeres forretning.

Interesseret i Web penetrationstest?
Udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.

FAQ