Kompromitteringsanalyse

”Kompromittering kan ikke tillades i tilfælde, hvor den nøjagtige sandhed kan konstateres” – Arthur Lynch

 

 

I gennemsnit er en virksomhed hacket i 9 måneder, før man finder ud af det. Denne statistik baserer sig udelukkende på de tilfælde, hvor virksomheden finder ud af det. Dertil kommer, at en række virksomheder aldrig finder ud af, at de er hacket. Følgevirkningerne kan være mange. Der kan være økonomiske tab, tab af intellectual property eller virksomhedens servere. Klienter kan blive brugt af de kriminelle til at skjule sig eller som en del af at botnet.

GlobalSequr kan hjælpe din virksomhed med at dykke ned i de områder, hvor det er mest sandsynligt, at der er spor efter, om din virksomhed allerede er hacket, samt at identificere de områder, hvor en hacker nemmest vil kunne komme ind i din virksomhed.

De mest åbenlyse steder at kigge på, om din virksomhed allerede er kompromitteret, er:

Hvis vi finder indikatorer på, at din virksomhed er kompromitteret, så vil vi gennemføre mere dybdegående forensic-analyse for at se, om de kriminelle har fået adgang til kritisk data, har adgang til brugernavne og password, har eskaleret rettigheder, oprettet bagdøre m.v. Dette vil ske løbende i takt med, at vi indsamler data og analyser data.

Udover at få vished om, hvorvidt din virksomhed er kompromitteret, så vil der også indgå en ”Proof of Concept” i forhold til nogle af markedets bedste produkter og ydelser. Så din virksomhed efterfølgende har mulighed for at vurdere, hvordan budgettet indenfor IT-sikkerhed bruges bedst muligt.

Hele processen vil typisk vare 2-3 måneder, hvor der foregår dataindsamling, og sideløbende vil der være analyse af de forskellige indikatorer. Det hele bliver afsluttet med en rapport og et møde, hvor rapporten bliver præsenteret.

I designfasen vil vi indgå i en dialog omkring, hvad der skal undersøges og hvor mange ressourcer, vi skal bruge på analysen. Vi har i den forbindelse mulighed for at modellere analysen, så den indeholder præcis de områder, der skal undersøges og begrænse analysen til det.

Hvis du ønsker at sove trygt om natten, eller din ledelse forlanger, at du skal kunne dokumentere, at din virksomhed ikke er kompromitteret, så er dette den helt rigtige løsning.

Interesseret i Kompromitteringsanalyse?
Udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.

FAQ