CISO as a Service

“Enhver mand er egnet til at gøre én ting godt. Hvis han forsøger flere, vil han fejle i at opnå udmærkelse i noget” – Platon

De fleste IT-afdelinger har en travl hverdag, hvor der skal holdes styr på servere, pc’er, systemerne skal køre og give de rigtige informationer. Samtidig er IT-sikkerhed kommet mere og mere i fokus, fordi tabstallene er enorme, og det er gået op for ledelsen, at data er det vigtigste, de har.

IT-sikkerhed er blevet en større del af vores hverdag. Mange virksomheder har systemer, der kører på forskellige platforme, hvor der måske ikke er tænkt IT-sikkerhed ind i alle aspekter. Samtidig er din virksomhed under konstante angreb i form af af phishingmails, forsøg på CEO-Fraud og en række andre type angreb. Risikoprofilen ændrer sig i takt med ændringer i virksomheden, og der kommer nye typer af data, så derfor er det nødvendigt at have et metodeapparat til at nå hele vejen rundt.

For de fleste virksomheder er det blevet svært at overskue det samlede billede indenfor IT-sikkerhed og være sparringspartner for både IT-afdelingen, HR, Jura og andre interessenter i din virksomhed, som har en berøring med området.

Hos GlobalSequr oplever vi fra vores kunder et stigende behov for, at der bliver tilknyttet en specialist med fokus på IT-sikkerhed til virksomheden. Det kan være 1-5 dage om måneden, eller det kan være igennem en periode, hvor din virksomhed står med et akut fuldtidsbehov. Fordelen ved at have en fast tilknyttet specialist er, at vi kender din virksomhed, og dermed ved vi hvilke udfordringer, der er mest akutte. Så vi ikke hver gang skal starte forfra med en analyse. Derimod kan vi gå direkte til problemstillingen og få løst problemerne.

Herunder er der en række områder, hvor en CISO fra GlobalSequr kan hjælpe din virksomhed:

I visse tilfælde kan opgaven som IT-sikkerhed As A Service splittes op mellem forskellige konsulentprofiler afhængigt af, om din virksomhed har mest behov for en teknisk IT-sikkerhedskonsulent, eller om det skal være en personprofil, der er stærkere indenfor ”compliance” og strategi.

Med IT-sikkerhed as a Service fra GlobalSequr, får din virksomhed et markant løft indenfor IT-sikkerhed, samtidig med at I sparer tid, penge og får adgang til ekspertviden.

Interesseret i CISO as a Service?
Udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.

FAQ