SonicWALL

http://www.sonicwall.com/

SonicWALL er en next-generation firewall som er I stand til at stoppe alle filer, selv de krypterede, og anvende deres sikkerhedsprogrammer på disse filer for at sørge for at ingen ondsindede filer får adgang til dit netværk.

SonicWALL er en af de førende leverandører af de såkaldte next-generation firewalls (NGFWs). Reassembly-free Deep Packet Inspection (RFDPI) integreres for at levere øget forebyggelse mod indtrængen på netværket, malware beskyttelse, applikations genkendelse, kontrol og konstant real-time visualisering og inspektion til SSL krypterede fil samarbejder. GlobalSequr A/S har en lang erfaring med migrering af forskellige typer af Firewalls. Den erfaring gør, at GlobalSequr A/S har valgt primært at anbefale vores kunder at benytte SonicWALL, primært i NSA og TZ serierne.

SonicWALL NSA:

SonicWALLs Network Security Appliance (NSA) series er en af de sikreste, mest velfungerende next-generation firewall linjer. Den leverer en kompromisløs business-class sikkerhed og ydeevne ved brug af samme struktur som SuperMassive NGFW linjen – oprindeligt udviklet til verdens mest krævende virksomheder og udbydere. Samtidig tilbyder SonicWALL anmelderrost brugervenlighed og høj kvalitet.

Baseret på mange års erfaring og udvikling er NSA designet, så den kan tilpasses mange forskellige former for virksomheder og organisationer i forskellig størrelsesorden. Deres kombination af en revolutionerende multi-core struktur, samt implementeringen af en Reassembly-free Deep Packet Inspection (RFDPI), sikrer optimal beskyttelse, ydeevne og størrelsesorden, alt sammen med det højeste antal nuværende forbindelser, den korteste forsinkelse, ingen størrelsesbegrænsninger og en overlegen mængde ”connections per second”.

SonicWALL TZ series

SonicWALLs TZ series er en sammenfatning af yderst pålidelige og sikre UTM firewalls designet til blandt andet små-mellemstore virksomheder og offentlige organisationer. TZ serien leverer effektiv malware beskyttelse, beskyttelse mod fremmede enheder, indhold/URL filtrering samt filtrering og enheds genkendelse funktioner. Denne beskyttelse kan bruges på både wired og wireless netværker samt på en del mobile platforme såsom bærbare computere, smartphones og tablets.

Ligesom ved SonicWALL NSA firewalls, så inspicerer TZ firewalls hele filen, inklusiv SSL krypterede filer, for at sikre fuld beskyttelse. TZ series er en elegant og simpel integration af mange forskellige produkter, kombineret i én enkelt og simplere løsning.