Portnox

http://www.portnox.com/

Portnox arbejder med Network Access Control (NAC) som hjælper dig med at identificere, analysere og kontrollere enhederne på dit netværk. På den måde har du altid fuldt overblik over hvad der sker på dit netværk og kan reagere hvis det er noget uhensigtsmæssigt.

Den hurtigt voksende og komplekse IT-verden skaber en del problemstillinger for mange virksomheder, og det er svært at sikre sig, at man altid kan følge med. Portnox har omfattende opmærksomhed på denne problemstilling, hvilket er en af grundene til, at Portnox i dag er en af de ledende virksomheder, når det kommer til Network Access Control (NAC) og management solutions. Disse løsningsmuligheder fungerer for både små, mellemstore og de helt store organisationer og virksomheder.

På grund af den store diversitet i network technologies og devices in-use, som Portnox tilbyder, er det muligt for virksomhederne, som samarbejder med Portnox, stadig at vokse og udvikle deres infrastruktur, samtidig med at de opretholder virksomhedens sikkerhed. Dette skyldes blandt andet, at Portnox er en server software solution, som fungerer sammen med en virksomheds eksisterende netværks infrastruktur og virker fra en hvilken som helst server. Portnox kræver derfor ikke nogle systemændringer eller ændringer i det eksisterende netværk, uanset omfanget af virksomheden. Denne enkle implementering har været med til at sikre Portnox kunder verden over med afdelinger i både USA, Storbritannien og Israel, samt et netværk af implementerings samarbejdspartnere som GlobalSequr A/S.

NAC platformens evne til at nå enhver del af netværket, uanset dets placering, giver NAC et af de mest nøjagtige billeder af virksomhedens netværk. Dette gør det muligt at træffe nogle bedre, mere produktive og ikke mindst sikrere beslutninger som giver virksomheden kontrollen over sit eget netværk tilbage.