Cylance

https://www.cylance.com/

Cylance arbejder med antivirus og ser matematiske modeller, kunstig intelligens og machine learning som vores bedste løsning på en sikker fremtid. Derfor er Cylance’s antivirus bygget op som et “evigt opdateret” program, da programmet har en bevidst indlæring baseret på ny data. Programmet kan derfor udvikle dets beskyttelse ligesom angrebsmetoden udvikler sig.

Cylance benytter sig af en revolutionerende teknologi for hurtigt at kunne identificere hvad der er sikker og hvad der ikke er sikkert. Deres teknologi er en blanding af machine learning, kunstig intelligens og en god forståelse for hacker mentalitet som gør denne teknologi så forudsigende og forebyggende.

Cylance ser matematiske modeller, kunstig intelligens og machine learning som vores bedste løsning på en sikker fremtid. Derfor er Cylance’s antivirus bygget op som et “evigt opdateret” program, da programmet har en bevidst indlæring baseret på ny data. Dette betyder at programmet ikke vil blive mindre effektivt med tiden, selvom angrebene ændre sig.

For at sikre denne kontinuerlige indlæring er det nødvendigt at programmet ikke er afhængigt af menneske lavede forbedringer, men selv kan lære ny information. Det er her matematik og machine learning kommer ind i billedet. Cylance antivirus kan objektivt bestemme om en fil en “god” eller “ond” baseret på matematiske udregninger af risici. På den måde kan maskinen lærer at tage kvalificerede real-time beslutninger.