BitRater

https://www.bitrater.biz/

BitRater er et antivirusprogram, som, i modsætning til mere traditionelle antivirusprogrammer, ikke kun arbejder med at fjerne allerede kendte vira. De arbejder derimod med to koncepter kaldet Blacklisting og Whitelisting.

Blacklisting er en liste over allerede identificerede uønskede processer som BitRater som standard er sat til at blokere. Disse processer kan derfor ikke køre på computeren og programmet kan fjerne dem helt.

Whitelisting er derimod når det ikke er nødvendigt at BitRater kender virussen for at den kan stoppe den. BitRater tillader kun allerede tilladte processer at køre på computeren, hvilket øger sikkerheden. BitRater whitelisting giver IT-administratoren fuld kontrol over hvad der kommer ind på netværket.

BitRater analyserer alle processer, før de bliver igangsat, så der udføres ingen egentlig scanning af harddisken. Samtidig betyder blacklisting og whitelisting at programmet kræver færre scanninger, hvilket tilsammen betyder at det kræver en del mindre datakraft og hukommelse.

Derudover tilbyder BitRater også deres BitRater Cloud Service som er et virtuelt analysemiljø, der behandler og holder styr på både gode og skadelige processer, og som konstant er i forbindelse med din BitRater installation.