Wael Taher

Trusted Security Officer

Linkedin

En analytisk og praktisk it-professionelle med 20 års erfaring, overvejende inden for førende globale sikkerhedsudbydere. Wael er løsningsorienteret og innovativ, og bruge opfindsomhed og erfaring til at opbygge levedygtige, praktiske systemer. Dedikerede og engageret, i stand til at påtage sig ansvaret for omfattende og projekter af stor værdi som technical lead og subject expert. Besidder gode kommunikationsevner med en evne til at forklare tekniske problemer til ikke-teknisk interesserede i kortfattede vendinger, vant til at præsentere og demonstrere produktfordele på alle niveauer i erhvervslivet.

Håndterede Sales Cycles til projekter på over $ 40m fra processens start til underskrivelse som Project Guru. Har bygget landsdækkende nationale sikkerheds infrastrukturer, inklusiv 330Gbps gennemløb, taping links, session management og 21 petabyte lagersystemer, designet komplekse patenteret regnemaskine til automatisk at generere de påkrævede IOP’s til læsning / write procent split, funktionel og rå og automatisk skabe BOM’s.

Wael sluttede sig til en start-up som Technical Lead og skabte den første nogensinde kommercielle Blackberry aflytning og dekryptering til lovlig håndhævelse, sammen med andre design projekter til Carrier infrastruktur og ny patenteret Lawful Interception technology. Start-up virksomheden blev derefter overtaget af SS8 og Wael stod i spidsen for regionale pre-salg og end-to-end levering af tekniske projekter, herunder Lawful Interception.

Wael sluttede sig derefter til Silent Circle, i spidsen for deres tekniske pre-salg af de krypteret smartphone software, før opsætningen af sit eget konsulentfirma til at give penetration test, avanceret vedvarende threat analysis og arbejdet på en række Lawful Interception og sikkerheds projekter.