Om os

GlobalSequr A/S er et informatonssikkerheds konsulenthus, der bygger på en overbevisning om, at både virksomheder og privatpersoner har ret til et privatliv.

Vi ønsker at bidrage til at sikre virksomheder mod ulovlig indtrængen / hacking og mod aflæsning og aflytning af deres kommunikation. For GlobalSequr A/S er det yderst vigtigt, at alle personfølsomme data bliver håndteret forsvarligt og med respekt for de kunder, der har leveret oplysningerne.

GlobalSequr A/S arbejder med datasikkerhed ud fra et holistisk perspektiv, hvor sikkerhed tænkes ind i hele organisationens datahåndtering. Det er ikke kun et spørgsmål om at have de rette tekniske løsninger men også et spørgsmål om aktiv log-management og interne procedurer.

Vi har et mål om at afmystificere kompleksiteten omkring datasikkerhed. Vi ønsker at ”koge” datasikkerhed ned til noget, der kan forstås og anvendes i organisationen på en gennemsigtigt og brugervenlig måde.

Vores mission

Vores mission er gennem digitale løsninger at skabe tryghed og sikkerhed for vore kunder. Dette sker gennem implementering af intelligente løsninger, der understøtter såvel de aktuelle behov som den forventede fremtidige udvikling heraf.