Partnerprogram

Sammen opnår vi mere

IT-sikkerhed er blevet mere komplekst og de dygtigste specialister er en mangelvare. Samtidig er kravet fra kunderne om, at deres samarbejdspartnere skal kunne varetage hele værdikæden større end nogensinde.

Derfor er det nødvendigt, at IT-virksomheder går sammen, så vi samlet kan løse kundernes udfordringer.

Jeres succes er vores succes

Selvom IT-sikkerhed har været hot i flere år, så er det stadigvæk svært for kunderne at forstå, hvad der er det rette sikkerhedsniveau for dem – og hvordan de griber hele processen an.

Derfor har vi hos GlobalSequr en systematisk, metodisk og holistisk tilgang, som sikrer at kunderne vælger de rigtige løsninger på det niveau de er på. Dermed undgår kunderne at foretage investeringer, som er forkerte og de får mest IT-sikkerhed for pengene.

Som en vigtig og integreret del af vores samarbejde, står GlobalSequr for uddannelse af jeres medarbejdere og pre-sale i alle salgets faser.

Jeres fordele som partner:

  • Færdige koncepter der er nemme at forstå
  • Færdige koncepter der er nemme at sælge
  • Attraktiv avance
  • Adgang til højt vidensniveau
  • Referencekunder i alle segmenter – selv hos de største virksomheder

 

GlobalSequr partnerprogram

Hos GlobalSequr er vi loyale overfor vores partnere. Det betyder, at I ejer kundeforholdet og I bestemmer, hvornår vi skal trækkes på banen og i hvilken grad.

Jeres kunder får:

  • Løsninger i verdensklasse
  • Attraktive priser
  • Skalerbarhed
  • Alt leveret gennem deres normale IT-leverandør

De bedste løsninger vinder altid i længden

GlobalSequr er en konsulentvirksomhed, som er uafhængig af 3. parts produkter. Dermed blander vi os ikke i, hvilke løsninger I vælger at positionere overfor jeres kunder.

Vores styrke ligger i vores rådgivning og egne services, som I får adgang til:

 

Hvem er GlobalSequr?

Vi er et konsulenthus indenfor IT-sikkerhed og compliance, der bygger på en overbevisning om, at virksomheder har ret til deres data og sikre deres drift.

Stigningen i cyberkriminalitet er stærkt stigende og vi ønsker, at være en del af løsningen hos vores kunder. Vores mål er altid at have langvarige kunderelationer, så vi sikrer, at kunderne får mest værdi for pengene.

Vi beskæftiger en række af landets bedste IT-sikkerhedskonsulenter og har et holistisk fokus der inkluderer hele kæden: Teknik – Compliance – Mennesker.