Gratis BitRater sikkehed efter WannaCry angreb

Forfatter

GlobalSequr

Dato

16. maj, 2017

Gratis bitrater kort 600x

Efter weekendens verdensomspændende Ransomware angreb vil vi gerne have lov til at vise dig hvordan BitRater virker og hvordan BitRater kan sikre dig mod fremtidige ransomware angreb.

WannaCry angrebet i weekenden kunne ikke trænge igennem Bitraters sikkerhed, hvilket endnu engang viser kvaliteten af denne software. BitRater er en unik software-løsning, der giver en af de mest effektive måder at blokere ransomware og alle andre ukendte malware, der kan skade dig i fremtiden. BitRater er hurtig og nem at installere og kan installeres på dit system eller i skyen eller som en kombination. Vores elastiske sky opdagede og stoppede malware før den blev kendt som WannaCry. BitRater fungerer på en fuldstændig automatiseret måde, hvilket betyder at du ikke behøver at overvåge hændelser eller alarmer – du får bare en rapport om, hvad der er blokeret.

Der er derfor også kommet noget godt ud af WannaCry, da du nu kan få 3 måneders gratis BitRater beskyttelse.

Du kan nedenfor finde en video med Bitraters CEO Ebbe Petersen, som forklarer hvordan BitRater virker og kan beskytte mod angreb som WannaCry.