IT-sikkerhed

IT har på mange områder gjort vores hverdag nemmere og bedre. Det er en udvikling der heldigvis fortsætter. Desværre betyder det også, at vi er blevet mere sårbare, for der er ikke tænkt IT-sikkerhed med ind i design af de fleste løsninger. Med en konstant stigning af enheder, der er forbundet til internettet og de kriminelle samtidig bliver dygtigere og bruger mere sofistikerede angreb, ser vi at kampen imod IT-kriminalitet, vil fortætte i mange år fremover.

For at imødekomme truslen, så er det vigtigt at arbejde struktureret og metodisk. Det vigtigste er, at få styr på de grundlæggende sikkerhedstiltag og først bygge ovenpå, når I har fundamentet etableret. Gør I det rigtigt, så bliver det billigere og I får bedre beskyttelse – samtidig har I det fulde overblik over, hvilket niveau I ligger på og kan træffe en ledelsesmæssig beslutning om hvilket niveau I fremadrettet ønsker at ligge på.

Hos GlobalSequr er vi eksperter indenfor IT-sikkerhed og kan både rådgive og implementere de løsninger, der giver værdi for jeres virksomhed.

FAQ