Compliance

Her hos GlobalSequr A/S har vi stort fokus på Persondataforordningen, men compliance handler om meget mere end at leve op til en lovgivning. Compliance kræver nemlig at virksomheden har fuldstændigt styr på hvor deres data findes og hvordan denne data er behandlet. Virksomheden skal derfor kortlægge alle sine data og processer og der er i den forbindelse rig mulighed for at få opdateret og forbedret disse processer.

Vil du vide mere om hvordan GlobalSequr kan hjælpe?

Book et møde

Denne kortlægning og optimering giver et langt bedre overblik og en problemfri håndtering af både data og diverse datarelaterede situationer. Compliance kan derfor også betyde mere effektiv administration og vil kunne minimere jeres omkostninger betydeligt.

Compliance handler i sidste ende om sikkerhed og sikkerhed handler om mere end IT-løsninger. Sikkerhed handler i den grad også om at have styr på jeres processer og procedure så i altid har plan. Her har GlobalSequr A/S den fordel at vi arbejder tæt sammen med et af Nordsjællands største advokatbureauer WTC Advokaterne A/S. Vi har derfor mulighed for at hjælpe jer med jeres IT-sikkerhed og samtidig have kompetent juridisk hjælp til udarbejdelsen af de vigtige juridiske dokumenter.

Som en bonus er den forbedrede databeskyttelse som detaljerede procedurer medfører i den grad også en konkurrencemæssig fordel! I vil kunne love jeres kunder en høj sikkerhed, samtidig med at behandlingen af kundens data, og derfor også af kunden, vil være både mere sikker og mere ligetil. Compliance kan derfor være med til at give jer et endnu bedre ry blandt jeres nuværende og mulige kunder.

Vil du vide mere om hvordan GlobalSequr kan hjælpe?

Book et møde